< Terug naar nieuws

Nieuwe-leden-Amsterdam-Woont-2023
Deel dit nieuwsbericht

Dit jaar (2023) al 12 nieuwe leden aangesloten bij Amsterdam Woont

We hebben dit jaar tot nu toe flink wat nieuwe leden mogen verwelkomen. In totaal gaat het om twaalf (!) partijen: ontwikkelaars of ontwikkelende bouwers die in de Metropoolregio Amsterdam actief zijn.

Marketingkracht en B2B-activiteiten

Zij zijn lid geworden van Amsterdam Woont omdat zij de marketingkracht van ons platform inzien: veel bereik voor weinig kosten. Tegelijkertijd plukken ze ook op B2B-gebied de vruchten van ons platform. Zo kunnen ze voortaan onze nieuwbouwborrels bijwonen, die exclusief voor leden zijn. Deze borrels zijn gezellige en informatieve (netwerk)bijeenkomsten op bijzondere (nieuwbouw)locaties.

Een overzicht van de nieuwe leden:

 • Bot Bouw
 • CASA23
 • Equilis
 • HSB
 • HALMAR
 • Mateboer
 • NL development
 • Novaform
 • SKA projectmanagement
 • Space to Live ontwikkeling
 • Stebru
 • Wilma wonen