< Terug naar nieuws

Deel dit nieuwsbericht

Verzendschema wekelijkse nieuwsbrief Amsterdam Woont

Het verzendschema van onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief voor het eerste halfjaar van 2024 is bekend. In deze nieuwsbrief, die naar circa 54.000 (!) e-mailadressen gaat, staan altijd meerdere berichten onder elkaar, met linkjes naar de complete artikelen op onze website. De berichten gaan over nieuwbouwprojecten van leden van Amsterdam Woont, gelegen in de Metropoolregio Amsterdam. 

Overzicht verschijningsdata en deadlines nieuwsbrief eerste helft 2024

 • Dinsdag 16 januari (deadline dinsdag 9 januari)
 • Dinsdag 23 januari (deadline dinsdag 16 januari)
 • Dinsdag 30 januari (deadline dinsdag 23 januari)
 • Dinsdag 6 februari (deadline dinsdag 30 januari)
 • Dinsdag 13 februari (deadline dinsdag 6 februari)
 • Dinsdag 27 februari (deadline dinsdag 20 februari)
 • Dinsdag 5 maart (deadline dinsdag 27 februari)
 • Dinsdag 12 maart (deadline dinsdag 5 maart)
 • Dinsdag 19 maart (deadline dinsdag 12 maart)
 • Dinsdag 26 maart (deadline dinsdag 19 maart)
 • Dinsdag 2 april (deadline dinsdag 26 maart)
 • Dinsdag 9 april (deadline dinsdag 2 april)
 • Dinsdag 16 april (deadline dinsdag 9 april)
 • Dinsdag 23 april (deadline dinsdag 16 april)
 • Dinsdag 30 april (deadline dinsdag 23 april)
 • Dinsdag 14 mei (deadline dinsdag 7 mei)
 • Dinsdag 21 mei (deadline dinsdag 14 mei)
 • Dinsdag 28 mei (deadline dinsdag 21 mei)
 • Dinsdag 4 juni (deadline dinsdag 28 mei)
 • Dinsdag 11 juni (deadline dinsdag 4 juni)
 • Dinsdag 18 juni (deadline dinsdag 11 juni)
 • Dinsdag 25 juni (deadline dinsdag 18 juni)
 • Dinsdag 2 juli (deadline dinsdag 25 juni)

Twee berichten per project(fase) gratis

Als lid van Amsterdam Woont mag je ook in het nieuwe jaar per project(fase) twee keer gratis met de nieuwsbrief mee. Wil je vaker, dan rekenen we daar per keer een vergoeding van 250 euro (ex BTW) voor. Projectfases vanaf 100 woningen mogen drie keer gratis mee. De nieuwsbrief, die naar circa 54.000 e-mailadressen gaat, bevat alleen berichten over projecten van leden van Amsterdam Woont.

Wat moet je aanleveren?

De input die je aanlevert, moet bestaan uit een concept tekst van 300-600 woorden, enkele usp’s, drie tot zes rechtenvrije (liggende) beelden en de url van de projectsite. Je stuurt je input naar info@amsterdamwoont.nl. Wij bewerken je bericht en voordat we het delen via de nieuwsbrief en onze socials, laten we het je zien ter beoordeling.

Berichten boosten via onze socials

Alle berichten die in onze reguliere nieuwsbrief worden opgenomen, worden ook gedeeld op onze socials (Facebook en Instagram). Dit is kosteloos. Wil je je bericht laten boosten zodat het aan duizenden mensen extra wordt vertoond, dan kost dat 295 euro (ex BTW). Als je een bericht hebt aangeleverd voor de nieuwsbrief, dan krijg je vanzelf een mail met een link om de boost aan te vragen.