< Terug naar nieuws

Deel dit nieuwsbericht

Donderdag 6 juni: rondvaart langs nieuwbouwprojecten (o.a. NDSM en Houthaven) + borrel

We gaan weer een nieuwbouw- en netwerkborrel organiseren. En net als afgelopen najaar wordt het een rondvaart langs bijzondere nieuwbouwprojecten, alleen gaan we nu de andere kant op. De datum: donderdag 6 juni (waarschijnlijk vanaf 16:00 uur). Als jouw organisatie of bedrijf is aangesloten bij ons platform, krijg je nog een officiële uitnodiging.

Rondvaart langs NDSM, Houthaven en BOLD + gezellige borrel

De rondvaart in het najaar (zie foto) ging langs diverse oostelijke nieuwbouwlocaties. Deze keer blijven we aan de westelijke kant van de Oranjesluizen. Het plan is nu om in ieder geval langs NDSM, de Houthaven en nieuwbouwproject BOLD (Amsterdam Noord, ‘achter’ het Centraal Station) te varen, waarbij betrokkenen tekst en uitleg geven. Aanvullende ideeën zijn welkom. Daarbij zijn we vooral op zoek naar een project – al dan niet op NDSM of in de Houthaven – waar we ook naar binnen kunnen. Dan meren we de boot af en gaan we even aan land. Dus heeft jouw bedrijf aan de westelijke kant van de Oranjesluizen een project (aan of nabij het water) dat we tijdens de rondvaart kunnen bezoeken, laat het ons weten via info@amsterdamwoont.nl. Uiteraard sluiten we weer af met een gezellige borrel, waarschijnlijk op de boot.

Nieuwbouwborrel Amsterdam Woont: borrelen, netwerken en inspireren

Diverse keren per jaar organiseren we een nieuwbouwborrel op bijzondere (nieuwbouw)locaties in Amsterdam of regio. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om te netwerken en elkaar te inspireren. En om je de kans te geven projecten te bezoeken waar je anders waarschijnlijk nooit zou komen. Als jouw organisatie of bedrijf is aangesloten bij ons platform, krijg je via onze B2B-mailing in de aanloop naar 6 juni meer informatie. Ook volgt, zoals gezegd, nog een officiële uitnodiging.