< Terug naar nieuws

Deel dit nieuwsbericht

Uitstekende statistieken eerste single-item mailing van 2024

Onze single-item mailings doen wat ze moeten doen: veel extra aandacht genereren voor de nieuwbouwprojecten van onze leden. Dat blijkt ook weer uit de statistieken van de eerste single-item mailing van dit jaar, die we vrijdag 12 januari verstuurden. De nieuwsbrief, die je kunt bekijken via deze link, ging over de start verkoop van project Qube Noord in Amsterdam Noord. De mailing werd naar bijna 54.000 e-mailadressen verstuurd.

Statistieken single-item mailing Qube Noord

  • Openingspercentage: 24,59 procent*
  • Totaal aantal openingen: 23.320
  • Unieke openingen: 13.204
  • Totaal aantal doorkliks: 3.247
  • Unieke doorkliks: 2.245

* I.v.m. privacymaatregelen van diverse e-mailprogramma’s kan niet alles gemeten worden. Daarom is er ook een ‘berekend’ openingspercentage. Dat is voor deze mailing 33,8 procent.

Interesse? Meld je project aan via onze mailbox

Ben je werkzaam bij een bedrijf dat lid is van ons platform en heb je een nieuwbouwproject in de Metropoolregio Amsterdam dat ook extra aandacht verdient? Doe dan mee met de single-item mailing. Je meldt je project eenvoudig aan via onze mailbox: info@amsterdamwoont.nl. Lees eerst wel even de ‘spelregels’ op deze pagina (onderaan).